Een ramp? Geen nood!…

 

  1. In noodgevallen staan wij altijd meteen voor je klaar. We stellen een herstelplan op. Doel is om alles zo snel mogelijk weer terug op de rails te zetten.
  2. Als je computer opnieuw geïnstalleerd moeten worden, komen we indien gewenst bij je langs om je uit de brand te helpen (hopelijk niet letterlijk….).
  3. Vooraf nemen we telefonisch de installatie met je door en maken samen een planning.

 

Kosten:

  • Alle kosten voor herinstallatie en installatie bij jou thuis of op kantoor zullen tegen het laagste tarief van Nederland doorberekend worden.
  • Je betaalt voor de nieuwe Digitale Kluis (wordt als het goed is gedekt door jouw verzekering) maar de installatie kost je niets. En we zetten vooraf ook je back-up terug. Dat kan enige dagen in beslag nemen, afhankelijk van jouw hoeveelheid data in de back-up.

 

Projectmanagement voor zakelijke klanten:

  • Het projectmanagement dat noodzakelijk is voor herstel en herinstallatie van je data is volledig inbegrepen in het zakelijk abonnement.
  • Wij doen een onafhankelijke controle test van alle systemen, uitgezonderd die waarvan de leverancier met je de oplevering heeft geregeld in een overeenkomstig contract.